Undergroung Rig Simba S7D in operation

Undergroung Rig Simba S7D in operation Undergroung Rig Simba S7D in operation

Hydraulic Breaker HB3600 working in a stone cave

Hydraulic Breaker HB3600 working in a stone cave Hydraulic Breaker HB3600 working in a stone cave

Mustang Rig working in MAI SDA Micropiling

Mustang Rig working in MAI SDA Micropiling Mustang Rig working in MAI SDA Micropiling

XAS 47 Portable Compressor

XAS 47 Portable Compressor XAS 47 Portable Compressor

Boomer 281 after the service

Boomer 281 after the service Boomer 281 after the service

Our technicians working on a Boomer 281. August 2012

Our technicians working on a Boomer 281. August 2012 Our technicians working on a Boomer 281. August 2012

Servising a Boomer 281. July 2012

Servising a Boomer 281. July 2012 Servising a Boomer 281. July 2012

Special Offers

Vizitoni here pas here kendin e ofertave ku do te gjeni nje mor iokazionesh per makineri dhe pajisje te reja dhe te perdorura. Cdo oferte eshte nje mundesi qe nuk duhet humbur!

View all offers

Our Products

ESKO ofron nje game te gjere produktesh te cilesise me te larte si Kompresore Ajri, Pajisje dhe Makineri per industrine e Minierave, Ndertimit dhe Energjitikes, Vegla Pune me Ajer si dhe nje game te gjere pompash dhe pajisje per trajtimin e ujit.

View all products

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal