ESKO shpk
Address:
Rruga Industriale Tirene-Vore km.11, 1032, Vore Shqiperi

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telephone: +355(0)47 800 777
Mobile Phone Number: +355 69 2099546

 

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal