Rental Machinery

 

Ne ju ofrojme nje game te gjere produktesh dhe zgjidhjesh te perkohshme te cilat ju garantojne zvogelimin e kohes se humbur dhe rrisin produktivitetin e aktivitetit tuaj.

Per kerkesa afatshkurtra ose afatgjata, nevoja te planifikuara ose emergjente ju mund te perfitoni zgjidhje te shpejta me kosto te ulet dhe eficence energjie optimale me makineri dhe pajisje me qera si:

 

Kompresore Ajri Atlas Copco - Portable dhe Stacionere 

 

 

Gjeneratore nga 12 – 1250 Kva

 

 

 

Makineri dhe pajisje germimi dhe shkaterrimi

 

 

 

Sonda Shpimi per Tunele dhe Siperfaqesore

 

 

Ventilatore Ajri per tunele

 

 

 

Pompa uji

 

 

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal