Atlas Copco

Te perkushtuar per produktivitet te qendrueshem

Atlas Copco eshte nje grup industrial me pozita lideri boteror per kompresoret, pajisjet e ndertimit dhe minierave, veglave industriale dhe sistemeve te montimit. Grupi ofron zgjidhje te qendrueshme per rritjen e produktivitetit te klienteve, nepermjet produkteve dhe sherbimeve inovative.

 

Kompresore Ajri Stacioner Ajer dhe Gazra
Tharesa dhe Pajisje per Trajtimin e ajrit dhe gazit
Kompresore Ajri Portabel
Gjeneratore
Kulla ndricimi
Sonda dhe makineri shpimi
Koka dhe aksesore shpimi
Pajisje dhe aksesore per ankorim dhe perforcim
Pajisje per mbushje me cimento (Grouting)
Pajisje per germim dhe shkaterrim
Pajisje Kompaktimi
Gurore dhe therrmues te levizshem
Pajisje per perpunimin e Betonit
Vegla te ndryshme per prerje, shpim, pastrim etj
Vegla Asamblimi
Sisteme asambilimi
Hoists & Trolleys
Motorre me Ajer
Pompa te ndryshme
Sisteme Ventilimi per nen toke
Pompa Vakumi

 

Kompresore Stacionere Ajer dhe GazPajisje per Trajtimin e ajrit dhe gazitKompresore PortabelGjeneratoreKulla NdricimiSonda dhe makineri shpimiKoka dhe aksesore shpimiPajisje dhe aksesore per ankorim dhe perforcim terreniPajisje per injektim cimento (Grouting)Pajisje per germim dhe shkaterrimPajisje KompaktimiGurore dhe therrmues te levizshemPajisje per perpunimin e BetonitVegla te ndryshme per prerje, shpim, pastrim etjVegla AsamblimiSisteme asambilimi

 • Mobile fixtured solutions
 • Software solutions
 • Torque reaction suspension and rail systems


 • Parango dhe Karrela  Motorre me Ajer  Pompa te ndryshme  Sisteme Ventilimi per nen toke  Pompa Vakumi

   

  Esko

  Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal