Xylem Water Solutions

 

 

Bota e zgjidhjeve per ujin!

Xylem Water Solution ofron pompa per ujra te bardha dhe ujrat e zeza, trajtime biologjike, filtrim dhe produkte dizinfektimi per perdorim industrial dhe komunal te disa markave me cilesore ne bote.

Pompat Zhytese Flygt
Flygt eshte prodhues kryesor nė botė i pompave zhytes, mikserave dhe pajisjeve te ventilimit mekanik pėr pėrdorim si trajtimin e ujit dhe ujėrave tė zeza, furnizimi me ujė tė papėrpunuar, proceseve industriale gėrryese ose tė kontaminuara, minierave dhe vaditjes.

Produktet kryesore

  • Pompa per ujrat e zeza
  • Pompa per heqje uji dhe drenazhimi
  • Pompa per vaditje
  • Pompa uji per industrine dhe energjitiken
  • Pompa perllum / balte
  • Miksera zhytes
  • Sisteme kontrollli dhe monitorimi te stacioneve te pompimit

 

Pompame nafte me vetmbushje automatike - Godwin

Liderė botėror nė furnizimin e pompave plotėsisht automatike per vetė-mbushje, tė pėrdorura nė aplikime tė pėrkohshėm dhe tė pėrhershėm. Ofrohet njė gamė e plotė me naftė dhe elektrike me qira dhe per blerje, per pėrdorim te transferimit te ujit dhe lėngjeve nė fusha si miniera, ndėrtim, industri dhe komunale.

Perdorime Komunale
•    Pompa per bypass te ujrave te zeza
•    Heqjen e llumit dhe baltes
•    Tharje emergjente te ujit prej permbytjeve

MinieradheGurore
•    Drenazhim nentokesor
•    Largim uji nga miniera siperfaqesore
•    Furnizim dhe transferim uji per procesim

Industri
•    Bypass i ujrave industriale
•    Pompa te perkohshme kunder zjarrit
•    Pompa te perkohshme furnizimi me uje

Ndertim dhe tunele
•    Largim uji nga vendi i punes
•    Zhvendosjen e perrenjeve
•    Furnizim te sondave te shpimit

Naftedhegaz
•    Pastrimi i depozitave
•    Furnizim me uje per procesin e fraksionimit hidraulik
•    Transferim te naftes
•    Pastrim te tubacioneve

Marine
•    Barge ballasting
•    Ftohje motorrike

 

Produktet FLYGT

Pompim


Flygt eshte ideues i pompave zhytese elektrike me eficence te larte energjie. Duke prodhuar pompat e cilesise me te larte qysh prej vitit 1901, vazhdon te ofroje pervoje dhe suport si dhe produktet me cilesore.


Shiko Produktet

Perzierje-Miksim


Flygt ka me teper se 50 vjet pervoje me produktet e miksimit dhe ofron zgjdhje per aplikacionet e ndryshme ne ndihme te klienteve. Flygt ka qene pioner i perdorimit te forces shtytese si parameter i performances.


Shiko Produktet

Largim Uji/Dranazhim


Teknologji inovative e cila lejon qe pompat Flygt te sigurojne performace maksimale me koston me te ulet

Shiko Produktet

Monitorim dhe Kontroll


Pompat me te mira meritojne sistemet me te mira te kontrollit dhe monitorimit ne distance te stacioneve te pompimit


Shiko ProduktetProduktet Godwin

Pompat Godwin kane nje flote prej rreth 6000 pompa portable dhe rreth 3200 produkte dhe aksesore te lidhura me to per perdorim ne ndertim, miniera, furnizim me uje te pijshem, dhe pompim per ujra te zeza

Pompat Dri-Prime

Pompa me Vetembushje Automatike


SERIA CD

Vėllim i lartė, koke mesatare, perpunim tė solideve te mėdha

Te dhenat e pergjithshme te serise CD:
• Rrjedhja: 80 - 3,500 m³/h
• Perpunimi i te ngurtave: 125 mm
• Koka thithese: 32 to 60 metra
• Tre modele pompash me koke ngritje deri ne 85 metra

Shkarko Katalogun

 SERIA HL

Volum mesatar, koke e larte, Perpunim te solideve

The HL series at a glance:
• Flow: 107 to 1,200 m³/h
• Solids handling: 65 mm
• Head: 100 to 160 meters
• Extreme high head pumps: three models with heads up to 193 meters with a single-stage impeller

 

Electric and efficient

Electric drive benefits:
» Less maintenance
» Quiet operation
» Reduced carbon footprint
» Automated controls

 

Heidra – the hydraulicsubmersible

High volume, vortex, high head and slurry gate versions
The Heidra series at a glance:
• Flow: 80 to 1,368 m³/h
• Solids handling: 125 mm
• Head: 25 to 140 meters

 

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal