Meiller Construction Logistics

 

ESKO ofron produkte dhe asistence teknike per pajisjet e ndertimit Meiller.

Nga produktet me perdorim te gjere tek ato te pershtatura individualisht per nevojat e klienteve.
Grupi MEILLER eshte partneri juaj kompetent dhe me nje tradite e pervoje prej 160 vjet, e cila eshte garanci dhe garanton zgjidhje te plota dhe te integruara per industrine e ndertimit.

 

Three-way tippers

Rear tippers

Tipping semi-trailers

Centre-axle trailers

Asphalt-tipper bodies

Rock tippers

Kazanet vetshkarkues MEILLER jane inovative dhe te orientuar drejt aplikimeve per te qene sa me te pershtatshem dhe produktiv

 

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal