Services

 

ESKO shpk ofron servis dhe pjese kembimi per nje game te gjere te makinerive dhe pajisjeve te ndryshme:

Esko eshte servis i vetem i autorizuar nga Atlas Copco per riparimin dhe mirembajtjen e kompresoreve te ajrit stacionere dhe portabel si dhe aksesoreve te tjere per trajtimin e ajrit. Gjithashtu per makinerite dhe pajisjet e minierave dhe ndertimit ofron servisim te specializuar dhe certifikuar nga Atlas Copco, si dhe ofron pjese kembimi dhe aksesore per ato.

 

Servis dhe pjese kembimi

Makinerite dhe pajisjet kryesore qe ofrohet servis dhe pjese kembimi jane:

 1. Kompresore Stacioner dhe portabel
 2. Sonda shpimi siperfaqesore dhe nentokesore
 3. Cekice dhe matrapike hidraulike dhe pneumatike
 4. Eskavatore, buldozere dhe makineri germimi
 5. Mjete te tjera per ndertim dhe rruge
 6. Pistoleta ajri dhe vegla pune industriale
 7. Pompa dhe pajisje per trajtimin e ujit

 

Sherbime te pergjithshme:

 1. Riparim sisteme hidraulike pompa dhe shperndares
 2. Riparim pistona hidraulik
 3. Matje dhe rregjistrime litrazhi dhe presionesh vaji
 4. Riparime xhenerike
 5. Saldime
 6. Bokullime

 

Prodhim

Prodhim detalesh dhe struktura ne makineri metalprerese

 • Torno
 • Freze
 • Tranxhe
 • Bareno
 • Stukatrice
 • Pikatrice
 • Prese hidraulike
 • Kalande
 

Esko

Ne nuk shesim thjesht produkte dhe sherbime, por fale bashkepunimit me markat lider dhe perkushtimit tone, ne ofrojme zgjidhje te qendrueshme per nevojat tuaja duke ju garantuar remendiment maksimal