Partnerët


FRD FURUKAWA

Teknologjia e lartë japoneze Furukawa Rock Drill (FRD) i ka rrënjët në zhvillimin e pajisjeve minerare. Eshte pjesë e grupit ndërkombetar të Kompanisë Furukawa, aktivitetet kryesore të të cilit janë prodhimi dhe shitja e makinerive inxhinierike, materialeve elektronike dhe kimikateve.

Lexo më shumë

ENERPAC

Mbështetur nga një trashëgimi globale e një cilësie ultra të besueshme dhe saktësi superiore, Enerpac po e shtyn industrinë përpara me një gamë të gjerë veglash industriale dhe shërbimesh të përparuara, të cilat para së gjithash sigurojnë që klientët tanë të punojne çdo dite në mënyrë të sigurt dhe produktivitet.

Lexo më shumëXYLEM

Xylem është një kompani lider e teknologjisë së ujit e angazhuar për "zgjidhjen e trajtimit te ujit" duke krijuar zgjidhje inovative dhe të zgjuara të teknologjisë për të përmbushur nevojat për trajtimin e ujit, trajtimit te ujërave të zeza dhe energjisë në botë. Në një botë me sfida gjithnjë në rritje, Xylem jep zgjidhje inovative të teknologjisë gjatë gjithë ciklit të trajtimit të ujit.

Lexo më shumë

FLYGT

E themeluar në Suedi në vitin 1901, Flygt është krijuesi i pompës elektrike zhytese. Sot klientët e Flygt kanë akses në një gamë të plotë të produkteve dhe zgjidhjeve për lëvizjen e ujit dhe ujërave të zeza, si dhe pajisje të përparuara monitorimi dhe kontrolli për të optimizuar performancën dhe efikasitetin e energjisë.

Lexo më shumëLOWARA

Marka Lowara e Xylem është duke udhëhequr në ofrimin e zgjidhjeve afatgjata ekonomike për pompimin dhe qarkullimin e ujit të pastër ose të ndotur. Motorat e pompave Lowara janë zgjidhje paketë, si grupet e pompave për rritjen e presionit (busterat e presionit) dhe stacionet e ngritjes së ujrave të ndotura, të gjitha janë projektuar duke pasur në mend koston e ulët të ciklit të jetës.

Lexo më shumë

MAT HELLAS

Kompania është themeluar në vitin 1967 nga Z. Matthaiopoulos Konstantinos. Në sektorin e tubave te ventilimit, ka patur një bashkëpunim të gjatë dhe të vazhdueshëm me shumë firma ndërtimi dhe miniera në Greqi dhe Ballkan.

Lexo më shumë