Rreth Nesh


Historiku


ESKO shpk është themeluar në vitin 2005 në Sarandë. Falë përkushtimit te cilësia për produket e ofruara, profesionalizmi për shërbimet dhe besimi që klientët na kanë dhënë kompania ka arritur për një kohë të shkurtër të ketë klientë jo vetëm në jugun e vendit, por në të gjithë Shqiperinë dhe në rajon. Duke parë kërkesat në rritje të klientëve nga vendi dhe rajoni, vendosi të hapë filjalin e saj në Tiranë ne vitin 2008.


Kontakt

about-esko-1about-esko-1
esko-boy-2esko-boy-2

ESKO shpk sot operon në të gjithë territorin e Shqiperisë dhe atë të Kosovës në sektorët e Industrisë, Minierave, Ndërtimit dhe Infrastrukturës. Kompania tregëton dhe jep me qera makineri dhe paisje të reja ose të përdorura me garanci.

Aktivitetet


ESKO shpk importon dhe eksporton produkte, falë nje rrjeti të gjerë partnerësh të cilët janë Kompani prodhimi lider në botë. Kompania ka trajnuar dhe trajnon sistematikisht stafin e saj dhe falë investimeve të bëra ndër vite disponon një ofiçinë mekanike moderne të paisur me makineri metalprerëse dhe atrecature. ESKO shpk ofron gjithashtu zgjidhje unike dhe profesjonale duke Projektuar dhe Prodhuar produkte të personalizuara sipas kërkesës së Klientit..


Produktet

activitiesactivities