Cilindra dhe Pompa Hidraulike & Pneumatike

pumps-2

Cilindra & Pompa Hidraulike dhe Pneumatike

Në makineri dhe paisje për industrinë e lehtë dhe të rëndë

Ndërtimin

Minierat

Energjitikën

Naftën dhe gazin

pumps
pumps_1