Ventilatorë, tuba miniera & tunele

Ventilatorë, tuba miniera & tunele

Presion pozitiv dhe negativ.

Diametër standart nga 300 mm deri në 2500 mm.

Seksione me gjatësi standart 10 m - 20 m - 25 m - 50 m - 100 m.

Gjithashtu diametër dhe gjatësi seksioni sipas kërkesës së klientit.

ventilation-1
ventilation-14
ventilation-15